Monday, February 20, 2012

Flying Pig hill


We went to fly the Pig hill. I had little heavy head from crazy Aussie day. So  I decided not to take off. At least boys were happy to have a driver.
Anyway, day wasn t much, that’s  why Andrew landed in a small wired place, where I would never even think to land, but he did it just for fun.
I flew Pig hill the other day, conditions were very hard again so just bomed out to the landing. The same day we went to fly lake George again. Because we need more than just few minutes in the air!

Po dnevu Australije smo se odpravili letet Pig hill, start je poseka, podobno kot nas Gojzd, pristanek pa bulast ograjen travnik. Ko smo prisli na vrh je pihal svoh veter in tri zastavice so bile preveckrat obrnjene vsaka po svoje, zato sem se odlocila da bom raje sofer.
Naslednji dan sem imela vec poguma, tudi pogoji so bili bolsi. Pocakala sem na ugoden veter in se pognala iz svinjskega hriba. Vario ni pisknil niti enkrat, zato sem tako kot ostali scurila in med pospravljanjem zmaja klela cez pretezke pogoje. Ker se ne damo kar tako in potrebujemo kaksno uro lufta in ne samo par minut smo se odpeljali na lake George in tam jadrali do vecera. 





No comments:

Post a Comment